Selectează o Pagină

Atracții în Predeal

Pârtia de ski Clăbucet

Pârtia Clăbucet are o porțiune (de aproximativ 2,1 km) cu grad de dificultate medie. La mijlocul pârtiei există și o porțiune aproape plată, unde nu prea aluneci deloc, așa că atunci când pornești este bine să-ți iei avânt cât mai tare. Partea de jos a pârtiei se bifurcă în două variante: Clăbucet Variantă (în stânga) și Clăbucet Sosire (dreapta). Aceasta din urmă este mai populată, fiind legată și de opțiunea transportului pe cablu (telescaun).

Masivul Piatra Mare

Atingand 1844 m în cel mai înalt punct, vârful Piatra Mare, acesta este ușor accesibil, dispunând de trasee marcate care dezvăluie frumusețile sculptate în piatră. Străbătând potecile acestui masiv, vei descoperi liniștea deplină a înălțimilor, aerul curat și revigorant, senzatia de libertate nesfârșită și priveliștile uluitoare.

Canionul Șapte Scări

Canionul Şapte Scări din Masivul Piatra Mare, în apropiere de Braşov, este considerat un loc unic în ţară cu căderi succesive de apă ce se prăvălesc pe pereţii verticali, căţărări de zeci de metri pe scări înclinate sau verticale, dar şi zgomotul asurzitor al apei, care fac din acest obiectiv turistic un loc deosebit de pitoresc.

Oferte exclusive

Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru a primi cele mai noi oferte