Cazare la Predeal

Hotel Ski&Sky Predeal
hotel ski&sky
Predeal este una dintre cele mai apreciate statiuni din Romania, oferind iubitorilor sporturilor de iarna un peisaj de vis. Statiunea este situata in judetul Brasov, in partea superioara a Vaii Prahovei, si este inconjurata de Muntii Bucegi, Muntii Postavaru si Muntii Piatra Mare.

Vă așteptam la schi, la Hotel Ski & Sky din Predeal situat în imediata apropiere a pârtiei Clăbucet, la numai 50 de metri!

Cauți ceva care să unească echipa ta? Alege o plimbare cu ATV-ul. Un team building mai bun, nu există, o spun statisticile.

Plimbare cu ATV-ul, cu toți colegii de la birou! Adrenalină, aventură, voie bună, pentru toate vârstele! Trasee diferite, pentru începători sau avansați.

Vă invitam să descoperiți adevărata libertate, conducând ATV-ul prin pădurile prin munțile din împrejurimea Predealului, cu ghid de drumeție.

hotel ski&sky
hotel ski&sky
Trasee montane perfecte de mers în drumeție la Predeal.
Una dintre cele mai frumoase și antrenante activități în aer liber este să parcurgi un traseu montan și să te bucuri de frumusețile naturii de la fiecare pas.

Pentru o evadare perfectă îți spunem la ce trasee montane ușoare te poți încumeta, indiferent de anotimp. Trasee care nu impun o experiență în cățărări sau o condiție fizică impecabilă, dar care îți vor asigura energie și bună dispoziție.
De la braseria Belvedere, situată la etajul 5 al hotelului, oaspeții pot admira vederea panoramică excelentă la munți, înspre Bucegi, Piatra Mare, Postăvarul, pârtiile de schi și orașul Predeal.

Hotelul Ski Sky beneficiază de o poziționare ideală, la 2 minute față de centrul stațiunii și la 5 minute distanța față de pârtia de schi Clăbucet.
hotel ski&sky
“Poziţionarea şi amenajarea hotelului împreună cu personalul calificat și amabil care îl deservește fac destinația perfectă de vacanță”
Hai la Munte!
Te invităm la o experiență unică, intr-o vacanță de vis la cele mai înalte standarde într-o destinație magnifică amplasată în inima stațiunii Predeal. Ia-ți familia, prietenii și vino la noi!
Îți garantăm că vei găsi un loc relaxant cu aer curat, unde vei putea să petreci timp de calitate alături de cei dragi.

Contactati-ne

0738 754 759